Csapatépítős tanévzárás a Vadkerti-tónál

betűméret módosítása

 A Református EGYMI Kiskunhalas székhelyi Intézmény kollektívája számára a közös tanévzáró-, egyben csapatépítő programunkat – gyógypedagógus kolléganőnk családjának meghívását nagy köszönettel elfogadva - a Soltvadkerti-tónál lévő családi nyaralóban szerveztük meg.

 Természetesen nem szorultunk a négy fal közé: a séfek, kukták, szakácsok kiadós bográcsos marhagulyást készítettek a szép és árnyas udvaron, míg a csapat nagyobb része nekiveselkedett és elindult tavat kerülni. Bár utunk során igencsak kimelegedtünk, és bizony „csöppet” többen el is fáradtunk, viszont a komótos séta közben jutott idő kellemes beszélgetésekre, a természet és a tanösvény felfedezésére, szép fotók készítésére, illetve a kilátóból elénk táruló gyönyörű táj szépségein elidőzve egy röpke töltekezésre is.

A kimerült vándorok és a nyaralóban tevékenykedők a messzire illatozó, fenségesen finomra sikerült gulyást kanalazva, és a rengeteg süteményt, gyümölcsöt „elcsipegetve” beszélték meg az elmúlt tanév tapasztalatait, a nyárra szóló családi terveket, hogy azután megújult energiákkal kezdjünk neki a 2014-2015-ös tanévnek.

Összegzésképpen csupán annyit: jó volt ez a vidám nap – reméljük, hogy mindenkinek úgy telik majd a megérdemelt szabadsága, ahogyan azt szeretné.

Kívánunk kellemes nyarat mindenkinek!

Sárkányné Vida Erzsébet egységvezető

 

Kirándulás a So...
Kirándulás a Soltvadkerti-tóra - Csoportkep azokrol, akik elindultak tavat kerulni
Kirándulás a So...
Kirándulás a Soltvadkerti-tóra - Szorgos szakácsok, séfek, kukták - Készül a finom gulyás
Kirándulás a Va...
Kirándulás a Vadkerti-tóra - Kilátóról kiáltok és fotózok
5. krisztike is...
5. krisztike is fent
csapat-építes-2...
csapat-építes-2014
9. szpsges hlgy...
9. szpsges hlgyek
csapat-építes-2...
csapat-építes-2014
csapat-építes-2...
csapat-építes-2014
15. szemllds
15. szemllds
2014 Kollegalis...
2014 Kollegalis kirandulas a Vadkerti-tora - Kilatorol kialtok es fotozok